Echt hardcore kleding koop je in deze hardcore shop

Een hardcore shop is bedoelt voor de echte gabbers en je kunt daar echt gabberkleding kopen. We kennen de kleding allemaal wel: trainingsjasjes, trainingsbroeken, hardcore shirts, gabber bomberjacks en nog veel meer. 100% hardcore is de webshop waar ik het over heb. De webshop is gemaakt voor en door gabbers. Je kunt hier helemaal los gaan met het shoppen van echte gabberkleding. De kleding is van goede kwaliteit en wordt verkocht voor een prima prijs. Er zijn natuurlijk voorzien van de echte hardcore en gabber prints.

Hardcore kleding voor ieder hardcore feestje

Natuurlijk wordt de hardcore kleding vooral gedragen op echte hardcore feestjes. Op veel feestjes zie je dan ook gabbers met de kleding van 100% hardcore. Het is leuk om te zien dat alle gabbers van diezelfde stijl houden. Ieder gabberfeestje is natuurlijk net anders en daarop moet je ook je kleding afstemmen. Als een feestje binnen is dan heb je geen bomberjack nodig, buiten nu je niet zonder. Het is daarom altijd leuk om hardcore kleding te hebben voor ieder feestje.

Niet alleen voor heren maar ook voor dames

Vaak wordt er gedacht dat vooral mannen hardcore kleding dragen en gabber zijn. Maar er zijn ook genoeg dames die dat doen en ook gek zijn op deze kleding. Waarbij mannen vooral bedekkende kleding dragen is het voor vrouwen ook vaak een korte broek, een sexy topje of een sport shirtje. Alle kledingstukken in de webshop zijn goed met elkaar te combineren en ideaal voor iedere gabberparty. Het is ook leuk om als dame en heer samen naar een feestje te gaan met kleding die bij elkaar past. Je kunt ook gewoon kleding van het andere geslacht aan doen, als de kleding maar hardcore is en bij het feestje past.